RED ELEPHANT THAI FOOD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 354 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Red Elephant Thai Food. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 21:00 Het was hrerlijk en warm. Aarige bezorger ook!
13 jun 2024 om 20:41 Ik heb me vriend eten besteld bij Red elphant osdorp en eten was zeer slechte staat en me vriend zat een garnaal en inktvis ring en was veel te laat bestelling was 89 euro geen smaak ziek van geworden jerry wachtmeester voedsel vergifting gehad en w
8 jun 2024 om 20:17 Paneang was niet lekker. Ben al 5 x in Thailand geweest. Maar nog nooit zo slechte paneang curry gegeten.
5 jun 2024 om 9:52 The Best Thai food we have ever ate!!! We didn't try everything but we loved what we ate so faar Also the staff is very friendly and gives great service I would definitely recommend to try this restaurant
26 mei 2024 om 22:25 Eten was dit keer minder pittig, minder smaak en minder garnalen. Rijst was geen pandan rijst zoals de vorige keer. Jammer. Dit was mijn 2e bestelling. Eerste keer was het heerlijk.
23 mei 2024 om 9:36 Erg lekker & snel bezorgd
23 mei 2024 om 0:21 Snel geleverd
22 mei 2024 om 20:18 Not good. They have reduced the portion of food and the chicken was not fresh. For such an expensive meal, plus an extra service charge that they add to keep improving the service, you’d think the quality of the food would be top notch, but no. Sad!
22 mei 2024 om 9:18 Eten was lekker. De rode curry vond ik wel minder maar de rest was heerlijk.
17 mei 2024 om 20:58 Het was zeer smakelijk en perfect op tijd bezorgd
16 mei 2024 om 18:58 Vond de soep echt een tegenvaller.
15 mei 2024 om 20:30 Super lekker en goed warm. Snelle levering!